En ny familjemedlem

Har ju glömt säga att jag höpt mig en hamster. För någon vecka sedan fick jag för mig att ta en spontan road trip. Hamnade i dalarna å köpte med mig en liten söt sak hem. En hamster vid namn Kiwi. Nu börjar hon bli tam och trivs riktigt bra hos mig.
Har ni något husdjur?

Jag höll på att glömma er!

God jul mina fina läsare!
Och aa jag bjuder på den gräsliga bilden jag slängde ihop på någon min. Hade helt glömt bort att göra ett inlägg här.
Å det får jag ju inte missa. Ska försöka komma ihåg och ha med mig kameran idag så jag kan fota en massa och lägga upp på bloggen. Just nu sitter jag och äter godis som jag fått i julstrumpan. Aa julstrumpa?! Jajjamen, och det tänker jag aldrig växa ifrån! För det är nog världens mysigaste grej att få på morgonen!! Ha en riktigt god jul!

Ingen jul utan snö

 
Jag vill ha den mysiga snön. För Just nu är det som vår ute, och så vill jag inte att julen ska vara.
Jag vill ha den där mysiga känslan när allt är helt vitt utomhus. Då man blir full med glädje mys. Har iaf fått se snö i år, ha-ha. Hade inte ens snö en vecka. Jag vill åka snowboard osv.. så kommer nog bli en sväng upp till landet för att leka av sig. Tråkigt att det inte är snö på julafton bara.
Har ni snö där ni bor?


Tipsi!

Hitta på en blogg för någon vecka sen. En as bra sida, med sjukt roliga prisenter. Finns allt från roliga saker till grymma upplevelser. Så kände att jag lika bra kan tipsa er om denna sida http://www.hittajulklappar.nu/
Som jag varje år tänker att jag ska börja julhandla i tid, för att slippa mkt folk med långa köer osv osv..
Men alltid så slutar det med att jag handlar i sista minuten, är ni som mig? Eller handlar ni i tid?
 

Grym tävling

 
Nu tänker du säkert, DAMN vad ska jag göra för att vara med i denna grymma tävling. Jo klicka här så kommer du till en grym blogg med årets fränaste tävling. Och självklart är jag också med och tävlar.

-

 
Igår träffade jag min barndomsvän som jag inte träffat på länge, då hon flyttade till England i augusti.
Var så himla skönt att träffa henne igen. Vi pratade om allt mellan himel och jord, allt  från barndoms minnen till saker som snurrar runt i våra liv idag. Och jag kan lätt säga att jag saknat det här. Är så himla avis på henne som får slippa Sverige. Sedan fick jag en försenad födelsedagspresent, massa godis och kakor som vi i stort sett överlevde högstadiet med.

 
 
 

Fixa snygga naglar

 
Bildkälla

-

Har hur mkt som helst att göra hela dagen. Blir så att när man varit sjuk och borta från allt i flera veckor känns det som. Ska även på möte och lite annat idag. Sedan ska jag äta en fet jävla kebabrulle. och julbaka! :D
Ska ni göra idag?

Sjuk

Jag har varit riktigt förkyld och även haft lite magsjuka, Så därför har bloggen stått stilla. för har varken haft ork eller lust. Men  snart så, snart snart snart.. kommer den på fötter igen!
Kanske redan imorgon börjar jag blogga på som vanligt igen. We will see

Lämna det bakom dig

 
Tidigare på bloggen fick jag en fråga om  komplex så här kommer detta inlägg.
Tycker du att du har en för stor rumpa eller kanske för små bröst? Att ha komplex är vanligt,
men det bästa du kan göra för att bli av med nojorna är att strunta i dem.
För ju mer energi du lägger ner på en "ful" näsa, desto fulare kommer du att tycka att den är.
Komplex har gamla som unga. Och det är för att man aldrig nöjer sig. För tycker du att du har fula/snea tänder och du fixar dom så att dom blir raka. Så kommer du tillslut hitta något annat på din kropp som du inte tycker är snyggt. För vi verkar ha svårt att acceptera vilka vi är och hur vi ser ut. För vi jämför oss automatik med andra. Det är ett naturligt djurbeteende som handlar om överlevnad och fortplantning. Vi vill bli bättre och mer attraktiva. Helt enkelt passa in utan att sticka ut med en "ful" kroppsdel. Och medierna idag gör det inte lättare för oss.

Men vet ni vad som är så himla bra? Alla människor har något dom inte är nöjda med på sin kropp vissa accepterar det och vissa inte. Men det jag ville komma fram till är att alla andra går å oroar/bryr sig om sina komplex så mycket att dom inte ens märker det du tycker är fel på dig. Sedan är det inte fel på dig, utan det är du själv som tror att den kroppsdelen är ful.  

Jag tycker personligen att det bara är bra att folk ser oika ut. För hur tråkig hade det inte varit om alla hade sett lika dana ut? Det hade ju inte vart så speciellt kul. Och jag tycker det bara är charmit. Jag menar alla männsikor faller ju för olika saker hos en person.Tex,  Vissa tycker om små bröst och vissa tycker om större.

Jag har haft många olika komplex genom åren som gått. Men jag har lärt mig att acceptera varenda en av dom. Förut så mådde jag jätte dåligt över att jag var så himla smal, jag hade inga former tyckte jag och jag hade inga kläder som satt bra. Jag tyckte även att jag hade jordens minsta bröst. Att jag hade för stora lår. Att jag hade jätte fula mörka ögonbryn osv.. osv.. Idag lider jag inte av det på samma sätt för jag har acceptera att jag ser ut som jag gör. Och efter som jag var väldigt liten när jag tyckte att jag inte hade några former så fick jag mer när jag växte till mig. Jag hittade en stil som gjorde att jag kände mig bekväm i hur jag såg ut.

Så alla som går runt och inte tycker om något på sin kropp, det är inte fel på dig. Det är fel på hur världen är idag.

Julkaländer is the shit!

Julkaländer, är något jag har haft så länge jag kan minnas. Och jag kan inte riktigt sluta med det heller. Något som jag tycker hör till väntan innan jul. När jag var mindre så hade jag inte bara en chokladkaländer utan hade också sånna med leksaker i, något som jag tyckte var hur kul som helst.
Är det någon mer som har en julkaländer?

inte långt kvar till jul, å vart är snön?

 

RSS 2.0